dijous, 1 de març del 2007

moments estelars de l`humanitat. Ridiculs espantosos.


Aquest matí a la feina , la conversa ha derivat cap al futbol. De fet hi deriva cada dia , i més si ha guanyat el barça. Hem comentat com n`és de penós el públic de la romareda. Jo els he defensat dient que vivint en un lloc tan horrorós com Zaragoza no es podia ser gran cosa més.

Hem acabat parlant de dos dels episodis més lamentables que s`han enregistat mai en la història de la humaniat. Com a mínim des del paleolític.

1) Els aragonesos que van organitzar tot un moviment de protesta en contra del trasvassament de l `Ebre. Jo entenc molt bé que els amic del Baix Ebre s`hi oposin. Però resulta que els projectes que hi han hagut eren sempre agafant l aigua un cop el riu ja ha sorit de Aragó. Que coi els importa doncs a ells el que passi amb l`aigua un cop és a Catalunya? És dels moviments que més vergonya aliena m`han fet passar.

2) recordareu la Lliga de Djukic. El deportivo de la coruña en tenia prou en marcar el penalti a favor que van tenir al darrer partit per ser campió de lliga. El van fallar i el Barça va ser campió.
La penositat va ser que els gallecs acusaven als valencianistes d`haver acceptat suborns del Barça. Pero tios¡¡¡¡ que pretenieu??? que el pobre Gonzalez es deixés marcar el penalti en favor del fair play??


I mira , aixi conversant hem passat una estoneta agradable.

1 comentari:

Pd40 ha dit...

La lliga de Djukic XDDD Fins i tot havien pintat una font a Coruña amb els colors del Depor per celebrar el títol. Clar que l'altre dia van recordar la final de la Champions a Sevilla :(