diumenge, 11 de març del 2007

Manipulacions


L`aprenent de Lou Grant









Ahir vaig anar a veure el Barça-Madrid. Res puc afegir als comentaris futbolistis que els profesionals i els blogaires hauràn fet.

Si que vull donar fe de dues manipulacions curioses de les que dono fe;

1) abans de començar el partit , pel marcador sortien imatges de la graderia. Noies guapes, nens , i imatges costumistes d`aquests tipus. En un determinat moment van passar a enfocar la llotja i la camera es va fixar en Josep Lluís Carod Rovira, conseller de vicepresidència. Inmediatament va comçar una xiulada que va anar in-crescendo fins que va canviar l`imatge.
No se si ho comenta avui algun diari, però aixi va ser.

2) aquesta no te res a veure amb el futbol. Al arribar a casa, passades la una de la nit, vaig mirar els diaris digitals per veure que deien de la manifestació del PP pel tema de Juana.
A la web de "El Mundo" citaven les xifres d`assistencia. Alguns milions segons la comunitat autònoma i tres-cents i escaig mils segons la delegación del gobierno. Comentava també que segons les xifres pròpies del diari els assistents eres dos-cents vint i sis mil. Vaig pensar amb adimiració que el diari de Pedro J. estava fent un exercici de profesionalitat.
Aquest matí , però , les frases sobre les estimacions propies havien desaparescut sense deixar rastre.

Pagaria per sentir les converses que van conduir a la neteja de l`article.

El redactor deu estar a un Gulag ara mateix.