dissabte, 9 d’agost del 2008

chamb vacances.2

HOLA

m estic davant un hotel que te wireless. Normalment el senyal es tan debil que no serveix. Pero a la nit s enganxa. Es curiós veure al matí veure nens i no tan nens asseguts a la vorera amb el portatil competint per les ones que robem a la cadena barceló.

Avui es dissabte. Al hotel hi canta un noi sol amb guitarra. Esta cantant "princesa" de Joaquin Sabina. S ha equivocat ja tres cops. O potser esta fent proves de so, no ho se. Aquesta es una canço que jo crec que esta inspirada en "like a rolling stone" , de Bob Dylan.

Tot el veinat son pijos de Sevilla. Son estirats. I molt polits. Mai veuràs un home espitragat o en samarreta. Sempre en polo o camisa. La gent de Cadiz son diferents. No saps perque però sempre fan gracia.

Em volia conectar per comentar sobretot el tema inauguració Olimpiades. El numeret final del senyor caminant penjat d una corda el vaig trobar d`un total ridicul, de serie B dels anys 70. Tot plegar semblava propaganda d un restaurant que es digués La Glan Muralla. Mon apart el comportament en el desfile de la delegació espanyola.
Apart de que no se que foten amb els ridiculs barrets de palla, van demostrar el saber estar i l educació de Manolo el del Bombo. Tot plegat, Espanya, com diria el Sostres.

Els estimuls sesuàs segueixen brillant per la seva absencia. O sigui que no us podre regalar cap relat de la relitat. A veure si m en surt algun de ficció.

Ara el de l hotel esta assajant "entre dos aguas". I mira no ho fa tan malament.

Prometo ample reportatge fotogràfic a petició expressa d`en Dessmond.

Taxidriver, tenim sortida asegurada el teu proper dia lliure. Queda obert a tothom.