dimecres, 17 de desembre del 2008

CAMATS

Hola,

de sobres us és coneguda la meva fixació per la Dolors Camats. Coneguda popularment com "L`horror". Avui un articuita de l`Avui coincideix amb mi.
(o jo amb ell, no passa res).

Transcric l`article perque som molts més d`els que ells volen i diuen.




Dolors Camats, portaveu d'ICV-EUiA al Parlament ha respost a un sarcasme d'Artur Mas amb demagògia de manual. Quan el líder convergent ha dit que per anar a 40 quilòmetres/hora per l'autopista potser serà millor agafar "el patinet", l'ecosocialista no ha dubtat a preguntar-li si s'ha sentit "molest" per l'aplicació de mesures "que redueixen la mortalitat en accidents de trànsit".

Si bé el sarcasme de Mas és evident i s'ha de prendre com a tal, com una exageració utilitzada amb la intenció de caricaturitzar unes mesures que fan perdre tota utilitat a unes infraestructures, les autopistes, que costen una morterada de calers cada any, tant públics com privats, la resposta no és tant comprensible.

De ben segur que al senyor Mas, com a la majoria de ciutadans, li preocupa la mortalitat en accidents de trànsit i dubtar-ne com fa la senyora Camats és gairebé ofensiu. No cal ser gaire assenyat per entendre que criticar unes mesures de limitació de velocitat per excessives no és ben bé el mateix que reclamar les autopistes a 200 per hora i amb barra lliure i reduir tota crítica a la limitació de velocitat a una absurda dimonització no és res més que demagògia. Em temo que a ICV ho saben perfectament.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

A 40? Una autèntica bajanada!! Si vas a 80 i sembla que vagis parat...

Salvador ha dit...

Ahir la vaig sentir a la ràdio i vaig pensar en aquest blog