diumenge, 30 de novembre del 2008

Pasqual Maragall

Hola, cordeu-vos el cinturó,

El tal Pasqual Maragall ha estat el personatge més sobrevalorat que hi ha hagut a Catalunya després de la guerra civil. Ha tingut carrecs absolutament per sobre de les seves possibilitats, i els ha exercit amb una ineficàcia i una irresponsabilitat absolutes. La llista de desproposits, ridiculs i tonteries és inmensa i abasta des que va arribar, per conjunció astral , a alcalde de Barcelona. Alguns el qualifiquen de geni, que és com es califica als idiotes que fa vergonya aliena qualificar.

No li trobareu mai cap article seu interessant, ni cap aportació intelectual rellevant. ( Per cert, heu sentit a parlar del Parit Demòcrata Europeu? ).

La part més trista va ser la de president de la Generalitat.On el menyspreu i ridiculització del seu propi partit feia patir qualsevol persona amb sensibilitat humana. A ell , per, tant li feia mentre podés mantenir la seva vanitat ben inflada.

El tris epitet, de moment, ha estat avui presenant el seu llibre. Com que ningú li organitzava, ell sol s`ha montat un autohomenatge per fer un dels seus darrers ridiculs.

5 comentaris:

Jordi ha dit...

Al Maragall li va sobrar de totes totes l'etapa com a "president" de la Generalitat! Si es que li van deixar ser-ho...

Com alcalde... home, tampoc crec que ho fes tant malament, però, és clar, ara tinc 31 anys i potser no sóc el més idoni per opinar...

Alex. ha dit...

Estic d'acord amb tot el que dius i encara més, ho extrapolaria a molts altres polítics que són a primera línia.

En Maragall és un cadàver, un "apestat" polític, víctima del seu propi partit. Ell hi va posar el preu... ser President de la Generalitat; vanitat i orgull al capdavall!

Això sí, el dia que es mori... títols i honors, principalment de tots aquells que el varen decapitar.

òscar ha dit...

potser no amb la "beligerància raonada" amb que ho expresses, però sempre he cregut que a maragall se l'ha valorat molt i molt (i molt!) pel damunt de la seva vàlua real.
l'èxit dels jocs olímpics, dels que en va fer el seu millor aparador personal, crec que és el que li ha permés aquest injust status.

ddriver ha dit...

mes sobrevalorat va ser en Serra ferrer

Mikel ha dit...

Ha estat sens cap mena de dubte un president espantos , horroros i molt perjudicial per catalunya pero com molt be dius encara eshora de que digues quelcom interessant la seva aportació nomes ha estat fer-nos riure a traves del seu personatge del Polonia.