dimarts, 13 de gener del 2009

42 tacos

Hola,

el fotut de fer 42 tacos es que ja només et falten vuit anys per 50.

Però en general esta bé això del cumple, vulguis que no et sents tot el dia una mica protagonista.

El bó és que veus que hi ha gent que s`en recorda de tu. Que han pensat, "mira, trucaré el chamb que estará content de parlat amb mi".
I mira, si, t`agrada. Ara també hi ha el tema facebook , on m`hi m`hi he trobat alguna sorpresa agradable com una antiquisima amiga de l`escola o el gran Joan Safont, omnipresent ell en tot esdeveniment real o virtual que es desenvolupi entre Salses-Guardamar-Fraga-Maó.

A les dotze de la nit, ja vaig tenir dos missatges de fans incondicionals, irredemptes malgrat tot. I al matí el petó apassionat de ma filla. Els dos han estat d`acord en que encara soc jove.

Els companys de feina porten tot el dia mirant-me amb ulls de gana, reclamant que porti pastes o bocates. Els faré esperar fins demà , més que res per tocar els nassos.

El plan d`avui al vespre és sopar amb un parell d`amics , mirar-nos un moment a l`hores de les postres, i arrencar al Dry Martini a observar l ambient.

El dia acabarà amb el chamb amb barba casi d`un dia conduint sol en la negra nit vers el seu cau en la catalunya central.

I vinga, que demà sera un altre dia. I la resta de l any evidenciant que no recordo mai el cumple de ningú.

4 comentaris:

òscar ha dit...

moltíssimes felicitats!!!

i bona tornada a casa, sigui l'hora que sigui!

Joan Safont ha dit...

La meva omnipotència, vull dir omnipresència, arriba fins aquí.. (Que no se n'enterin els de la feina i els de la mútua, que estic de baixa!) Tu 42, i jo 25... Ens fotem vells! Una abraçada, amic!

Jordi ha dit...

Moltes felicitats des de la blogosfera!! Quaranta-dos tacos no en són tants, pensa que només et queden vint-i-tres per jubilar-te i gaudir de la vida. Bé, no ho pensis... ;-)

ddriver ha dit...

late but congratulations my friend...tranki,el dia de reis 43 un servidor aixo no para van caient de mala manera