dimarts, 20 de gener del 2009

Barack Obama-Joe Biden





Hola,

molts son els correus que rep el meu servidor (l`ordinador, no el criat), preguntant que en penso de l`Obama. No us faig esperar més i aqui teniu les meves primeres reflexions;

1) els antiamericans estan encantats amb Obama. Per tant seri d esperar que deixin de ser anti-nordamericans. Com que son uns capullos (els antiamericans) encara no s`han adonat de la contradicció. No se com l`arreglaran, amb filigranes mentals suposo.

2) el discurs inicial ha estat fluixet. Vol jugar a ser Lincoln/kennedy i Reagan al mateix temps. L`intenció és bona, però crec que el tio és bastant fluix.

3) em fa por una capullada al estil Zapatero (retirar les tropes el primer cap de setmana) tipus tancar guantanamo. Però no crec que ho faci perque ja em direu on posen tota aquella colla.

4) no ha dit res contra Israel ni ho dirà. Només els oligofrèncis polítics poden pensar això. De moment ja han acordat parar la guerra a Gaza per la presa de posesió.
I us aseguro que els jueus es cobren els favors.

5) si que te un marron fort en el tema econòmic. Li desitjo sort tot i que no sembla tenir cap idea massa brillant al respecte.

6) la seva dona esta bastant bona, llastima que sembla tenir un cul tipus portaavions.

7) El Biden tindrà un gran pes polític. I falta que farà.

8) El Zapatero que s`oblidi de tractes guays. No aixecar-se davant la bandera americana no ho olvida la diplomàcia americana, i menys amb la Hillary per allà.

9) S`emporta la sogra a la Casa Blanca. Això vol dir que una mica tonto és.

10) té dues nenes maquissimes, que estan molt orgulloses del seu pare. Crec que per això em cau bé el jove Barak.

7 comentaris:

ddriver ha dit...

el que ha de fer ees invair Israel del tiron

Dessmond ha dit...

Tot aquest antiamericanisme local es fot unes palles mentals kilomètriques. Pel fet de ser negre obliden que a qui troben enrotllat és el president dels Estats Units, que tradicionament és poca cosa menys que un dimoni.
Bé, tinc ganes de veure tant de papanatisme tan poc fonamentat.

ddriver ha dit...

Un dimoni??? jeje algu ha de posar ordre en aquet mon,perque amb ho politicament correcte mira com estem nosaltres mateixos,demanant els nostres centims,poble armat poble respectat

Mikel ha dit...

jo encara no entenc que en te de socialista l'Obama per que el comparin amb en ZP

Salvador ha dit...

L'Obama té el mateix de socialista que el ZP, o sigui res

Jordi ha dit...

Crec que es va posar a totes les dones a la butxaca quan va dir aquella frase de: "Està bonica la meva dona, no?".

Hanna B ha dit...

molt cert, chamb, jo el teu primer punt també el penso aquests dies... quines ganes de trobar-me un d'aquests soques anti-ianquis a veure com raona...!