dijous, 28 de gener del 2010

ja hi som

hola,

ja som de ple en un nou sainete a la catalana. El poble d Ascó, en ús del seu dret, ha decidit lliure i voluntariament demanar el parc tecnologic de compostatge de combustible nuclear. I vinga, ja han aparegut els partits polítics fent els consabuts equilibris de si però no. De seguida hem vist a l Herrera , la Camats , la Simó i els respectius culs de les dues darreres. Montilla enviant una carta a un ministre (no hi han correus electrònics?), i aquest ministre s`en riu a la cara. I vinga plataformes , manifestacions, articles i reportatges de TV3.

No us cansa tot plegat?

1 comentari:

Salvador ha dit...

També hem de riure una mica encara que suposo que a molta gent de les terres de l'Ebre no els deu fer cap gràcia.

Jo penso que després de tot el show la instal·lació es quedarà a aquell poble de Guadalajara i els d'Ascó amb un pam de nas.

Yebra està en una posició molt cèntrica a la península, això vol dir que la mitjana de les distàncies des de les centrals és més petita, menys costos de transport i menys riscos.
Després hi ha el tema de la morterada que la instal·lació ha de cobrar. Penseu que si es pot quedar a Castella la donaran a estos catalanes?

I si un dia Catalunya és independent on portaran els residus, a Espanya? Hauran de fer despresa i corrents un altre magatzem a Ascó o allà on el vulguin, jo personalment el posaria enterrat sota la plaça de Sant Jaume.