dijous, 11 d’octubre del 2007

adicció

Q tal?

els meus més fidels i antics seguidors recorden potser "la deesa d'eban". Una amiga meva que fa de cambrera en una cockteleria del Born. Ens veiem poc, però de tant en quant sortim algun dimecres, el seu dia lliure. És una persona que admiro perque se n`a sortit bé a la vida amb unes circumstancies dificils. Algun temps va estar enganxada a alguna porqueria i d aixo n`ha heretat, crec , uma forta adicció al tabac amb hachís.

Vam sopar junts la setmana pasada. La primera intenció per després era anar al Limousine. Però com que ja feia una mica de fresqueta, ella va accedir anar a dormir al Regás. Aixi ho vam fer i tot anava bé. Pero heus aqui que es va deixar l encenedor i al Regás no en venien, ni tenien foc cap dels cambrers. O sigui que no podia fumar de cap manera. Va regirar el bolso de dalt a baix i fins i tot els recons de l habitació per si algún client anterior s`en havia deixat.
Jo creia que entre el cubata, la peli porno i el meu atractiu la tia es concentraria en el que haviem anat a fer.

Doncs creieu.me que no hi va haver puta manera. Es va creuar de tal manera que ni parlava. Va restar inmovil i tensa sense fer.me cap cas. Després de mitja hora llarga de dedicar.li atencions li vaig dir que es vestis i que la portava a casa.
Li vaig fer notar quins eren els efectes de les adiccions al puto tabaco i al puto hachís.

Per primer cop, al deixar.la a casa seva em vaig limitar a que obrís la porta i enfilés escales amunt, sense implarar que em fes una darrera fellatio al portal.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

La deesa d'eban va fer les primeres aparicions al Barcelonablogs!. Pensava que ja no tornaria mai més!

chamb ha dit...

dessmond,

bé et mereixes un reconeixemnet i un premi a la teva fidelitat i memòria¡¡¡

ddriver ha dit...

el tabac com el futbol es molt gran!!!
Primer que res es el tabac,sino que?
Ja no torno mes al regas,si no son capaços de vendre un trist encenador