dissabte, 27 d’octubre del 2007

Chamb recomanació.La casita blanca.

estimada audiència, a qui tant estimo i a qui tant dec




acabo de redescobrir una institució barcelonina que encara no han prohibit els progresistes: La Casita Blanca. Ahir una amiga celebrava els 40 tacos en una discoteca barcelonina, la SalaB. Era festa privada de 9 a 2 i després obira pel públic. Han tingut la bona pensada de fer música en directe, un altre dels plaers de la vida que els socialistes han aconseguit casi eliminar de Barcelona.

Xerrant amb uns matrimonis d`Igualada, uns em van comentar que havien demanat preu per un hotel i que els demanaven 300 per una nit. Evidenment es van limitar a insultar l`empleat, que és el que s`ha de fer en aquests casos. Jo no vaig dir res, perque ja prou sensació havia causat portant la Grécia, però ja tenia la meva Chamb sol-lució decidida.

En sortir de la festa vam anar a la casita blanca, sense haver de reservar ni res. Tal com arribes t`agafen ells el cotxe i entres directament a recepció. Per 68 euros tens habitació amb llums regulables, miralls sobre i al costat dels llits , un bany impecable amb tovalloles i sabó monodosis i pots dormir sense limitació d`horari. Quan marxes et deixen el cotxe engegat i de cara a la sortida.

Després hem esmorzat al Dole. Entrepà de truita d esberginia, coca-cola light, croisant sacha de chocolata i cafè´.

Avui dissabte plou, seré tot el dia a casa llegint un llibre sobre la máfia i mirant racons d`internet.

El camarer del Dole m`ha recomanat baixar "ay que calor" a travé de l`Emule.

3 comentaris:

Mikel ha dit...

La casita blanca ja se on es , pero el Dole aquest on es? el qeu has esmorzat te molt bona pinta

chamb ha dit...

Mikel,


carrer capitan Arenas cantonada Manuel de Falla.

Absolutament recomanable.

Mikel ha dit...

ok thanks