dijous, 25 d’octubre del 2007

Chamb sociologia



Benvolguts;

És un clamor entre la blogosfera, altre cop, la petició de que Chamb es pronuncii sobre l`esdeveniment de l agressió a la noia ecuatoriana per part del quillo de La Colonia Güell.

El meu pronunciament oficial és el següent;

1) Aquest tipo de fills de puta sempre han existit. Abans els agafava la guardia civil o els mateixos municipals i els fotia una somanta d`osties com a escarment. I escolta tu, aqui paz i después glória. Ni fiscals ni periodistes ni históries. Ara posem cámeres amagades a les comisaries dels mossos peri si son poc amables amb els quinquis.

2) no podia faltar l`aparició d`un grupo faminista remarcant que es tracta d`una agressió masclista.

3)El govern d`Ecuador hauria de començar per demanar perdó als ecuatorians per tenir un païs tan cutre i miserable que la gent ha de marxar a eropa per proseprar.

4) El govern ecuatorià també hagués pogut anar amb més diligencia amb aquell assassí en série de Machala que van tenir vuit anys a la preso per matar cinc o sis nenes i després va venir a Lleida i de seguida va matar una catalana de 18 anys.

5 ) ja serà molt si l`element aquest no el fan sortir a gran hermano o alguna cosa així. Avui he sentit un periodista (Martí Perarnau) a RAC1 que deia que això no és periodisme. Doncs miri sr. Perarnau, serà periodisme repugnant però és el que hi ha.

6) A Ecuador el tema deu ser un escandol nacional , però la Grecia aqui ni se n`ha enterat.

5 comentaris:

Mikel ha dit...

el que tinc clar es que sense aquest reso mediatic aquest tiu seria al carrer sense carrecs , l´autentica realitat es ue les lleis que tenim son pateticas. I la culpa ja no es dels jutges ni dels killos , ni de la fiscalia ni dels abogas defensors , la culpa es de les lleis.
Cony si fa 4 dies la GU va reconeixer qeu va tenir que esperar que unes romanes arribesin a 1000 atracaments al metro per poder-les detenir i que es passesin mes d´un dia a comisaria pero ja tornen a estar totes al carrer...

Dessmond ha dit...

Mikel,
Amb ressó mediàtic aquest tipus és al carrer sense càrrecs. El ressò mediàtic és una merda, afortunadament.

Chamb,
El neng de la Colònia es "diu" Sergi Xavier. Estic contant els dies per a que comenci a sortir la teoria de que un fet com aquest il·lustra el racisme i la xenofòbia de la qual som capaços els catalans.
Ara de moment estant esquarterant la passivitat de l'únic passatger que va ser en la mateixa escena.
Quan no doni per més, en sortirà una de nova. La del racisme amb D.O. Catalunya, per exemple.

Anònim ha dit...

Jo em pregunto, si la víctima no fós ecuatoriana sino d'aquí, hi hauria tant merder? Llavors ja no es podria parlar de racisme. I si l'agressor fós d'alguna d'aquestes bandes de delinqüents que hi han per l'Ecuador i que també volten per aquí com els "ñetas", els del govern de l'Ecuador vindrien també a donar-nos lliçons?

Mikel ha dit...

Ei Dessmond , mes que el ressó mediatic el que es una merda es la llei actual.

Toy folloso ha dit...

Chamb: clap, clap, clap...

Salvador: un gos que mossega a un home no es noticia...