dimarts, 30 d’octubre del 2007

les dones de passeig de Gràcia

Hola,

avui he fet un encàrrec a Passeig de Gràcia. Em sobrava una mica de temps. He deixat la moto davant del majestic i he anat cap amunt casi fins diagonal i després he baixat per l`altre vorera. M`he anat fixant en les noies; Vestits cars, llavis pintats, ulleres Gucci, tacons alts, cares de puta de luxe, de mala ostia, mirant els tios amb aspecte de tenir pasta, joies autèntiques, peluqueria de categoria, caminars de model, aroma de gin tònic....


Quina diferència amb Rambla Catalunya ; ple de antigues universitaries de carreres humanistiques anant de compres amb sa mare, sabates planes, texans amples, bosses del Boulevard Rosa. Ni una buscona. Ni una mirada de desig. Gent amb el Pais sota el braç, gabardines negres, ulleres de pasta, funcionaris, votants de ERC, tietes de poble, cabells resecs, moros davant el consulat del marroc, la cerveseria Catalana al carrer mallorca, tangas per fora de faldilles amples,.....una catastrofe total¡¡¡¡, l`aroma enganxós de l`orxata i la cervesa...


Anirem a Passeig de Gràcia
Es alli on l Aristrocràcia
acostuma a pendre el sol.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, conec alguns convergents joves amb ulleres de pasta. Cosa de l'edat pot ser?

Anònim ha dit...

Benvolgut Xamb,

Potser t'hauria de respondre amb un post al propi blog. Però és que no tinc temps i, a més, dec sengles posts al Gatot i a en Clint.

Només et diré una cosa: a les noies vestides amb roba de marca, de manicura perfecta i maquillatge impecable, que es mouen graciosament sobre uns talons sense fi i fan olor de Chanel ELS AGRADEN els homes gafapastistes i canalles que vesteixen de negre i tenen un aire malaït :-)

El fet que el paseig de Gràcia i la rambla de Catalunya siguin paral·leles que mai no interseccionen és, per dir-ho així, una metàfora perfecta de l'amor.

chamb ha dit...

la Rambla Catalunya acaba al edifici de la diputació de Barcelona, passeig de Gràcia al Palau Robert.

Joan Safont ha dit...

Per raons laborals passo cada dia pel Passeig de Gràcia, i puc dir amb rotunditat que s'hi troben i veuen les noies més maques i estupendes de tot Barcelona. És una delícia.

Ah, i sóc votant d'Erc.

chamb ha dit...

Joan,

et voldria fer una pregunta; després de fer el Montilla president de Catalunya, tornaràs a votar ERC?

Dessmond ha dit...

No hi ha plaga més antiestètica que un dona ensenyan el tanga per fora de la faldilla. En aquesta Barcelona tant intervencionista i de cara la galeria, no entenc com no s'ha prohibit. Ha de ser que les ties-tanges són d'esquerres?

Anònim ha dit...

Redéu, redéu, redéu, Chamb, mira que passo vegades tant per Rambla Catalunya com per Passeig de Gràcia i no m'havia fixat en les diferencies que hi ha amb les dones d'una i altra banda. Serà que m'estic fent vell? o que sempre vaig despistat?

El veí de dalt ha dit...

Chamb,
la Crue l'ha clavat. I perquè no et passes per l'altra paral.lela, Pau Claris, amb sengles escoles i instituts i veuràs com les gasten les adolescents d'avui....