dimecres, 3 d’octubre del 2007

Misteri del Ballantine`s. El desenllaç.

Hola, avui tinc el final d`un cas d`inspector Chamb;


com ja sabeu, he traslladat la meva residència habitual a la capital de l` Anoia.

Un dels temes que m`emprenya de no tenir un lloc a Barcelona és que fer els migdies llargs i les tardes quan haig de sopar a Barcelona. Ja sigui per fer una becaina , dutxar-me o canviar-me de roba. A tal efecte estic buscant de llogar una modesta habitació en algun pis d`estudiants o de sudaques. Com que se que la meva ex xaxa nancy viu sola en un petit apartament, la vaig trucar per establir converses.

Ahir vaig estar al seu piset i em va ensenyar la petita habitació que em podria llogar. Mentre xerravem em va oferir si volia una copeta. vaig acceptar i li vaig demanar si tenia whisky. MOlt amable em va dir que si i es va dirigir al moble bar;quan el va obrir vaig veure que davant de tot tenia un Ballantine`s. Era el que tenia més a ma però tal i com jo em temia va fer el gest de tapar.lo amb el cos i agafar un altre whisky , Passport, que tenia més endins. Rapidament va tancar el moble bar.


Ara digueu;

qui creieu que va robar el Ballantine`s nou que jo tenia a casa?



Feu-me cas, desconfieu per sistema dels peruans.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

fes-me cas, i desconfia de peruans, bolivians, colombians,venezolans.....i demés fauna semblant. tu, que passa, que no escarmentes, oi?
per cert, ahir a la nit no et van pitar els oidos? vaig sopar amb un amic que viatja sovint a Brasil, i creiem que segur que t'agradaria fer unes vacances alli. no se quan hi anirá, ara viu en una casa espectacular que s'ha fet nova. en serio, que es una de les mes maques que he vist. ja parlarem. un petó.

Hanna B ha dit...

a veure si li vas regalar en un rampell de pseudotrempament i ara ho has oblidat...
pensa que ara podràs fer a l'inrevés, jejej

Anònim ha dit...

Bé. Per tant, ja que et va robar el Ballantine's, ara lloga-li una habitació, que és el més convenient i sabi que mai podràs fer.

chamb ha dit...

Montse,

em dius que no m en refii dels sudaques i tu fots cas a un tio que presumeix de ser estafador, que viu de la seva dona i que segurament es narcotraficant.

ya te vale, nena.



Hanna,

ja ho he pensat, li fotré jo l ampolla. Si ja esta oberta la llençaré.


Cruella,

vaale, tens raó. La deixaré.

Anònim ha dit...

estimat: .... aixó segons una persona que m'ha demostrat que menteix SEMPRE. per lo que, automaticament, nomes em refio del que veig.... i el que veig, m'agrada molt. es divertit, amable i maco. i no l'he enxampat mai en cap mentida....cosa que no puc dir de l'altre. per cert, el dia que em va ensenyar la casa hi havia la seva dona i es molt maca.