dilluns, 22 d’octubre del 2007

Viva Zapatero (talante por detràs y por delante)

ei, que tal tots?

Resulta que haviem quedat el dimecres amb uns amics per sortir a sopar (el dijous es només per al T). Mireu el text de convocatòria del meu amic ex-ecologista que pregonava sempre anar en trasport públic.



Atenció atenció¡¡¡¡ els darrers esdeveniments ens obliguen a modificar el lloc de trobada. Degut a les obres de l AVE sota el carrer còrcega hem de traslladar el sopar¡¡¡¡ Quedem a un bell local de Castelldefels. És molt facil arribar-hi; a les quatre de la tarda aneu a la avinguda martia cristina de Montjuic. Un cop alla pregunteu a uns srs de verd que es fa per anar a Gavá, us faran pujar en un autocar conduit per un sr de Jerez molt simpàtic que us donarà un tomb per la montanya,(amb visita al Palau.Sr. Jordi si voleu).

Després de donar unes voltes per Bellvitge, San Cosme i Cornellà est us deixarà a l andana de RENFE de VIladecans. Alla torneu a baixar de l andana i pregunteu si el bicing ja arriba al baix Llobregat . Si resulta que encara no, doncs camineu per l autovia de Castelldefels i tres kilometres passat el camping "La Ballena Alegre" gireu a l`esquerra. Entreu a una casa molt il.lumidada que es diu "Riviera" i alla demaneu que us indiquin el restaurant "El Mafiós de la Ex.Yugoslavia feliç".



Quedem allà mateix entre dos quarts de vuit i les onze de la nit. No te pèrdua.


I si us perdeu, us foteu. Que jo hauré de fotre això cada dia, ha afegit l`antic votant de forçes progresites.

2 comentaris:

Dessmond ha dit...

Jo fa temps que vaig decidir concentrar els rampells ecologistes al cultiu dels tomàquets. I fa ben poc que vaig desistir.
Compadeixo aquells que confien en aquest transport públic. Renfe és el remei més eficaç per fer-te oblidar qualsevol forat a la capa d'Ozó. I només en un sol dia!.

Toy folloso ha dit...

Au!. Allà no n´hi ha pas de restaurants.
(O l´il.luminària dels altres locals no els deixa veure).