dissabte, 15 de novembre del 2008

reunions inútils. Pla Chamb.

Hola,

la major part de reunions son totalment inútils. I com més llargues i més preparades pitjor.

Hi ha un indicador clarissim del grau d`inutiliat d`una reunió: la programació d`una de nova. I efectivament , tal com em temia, el G20 ja ha anunciat que es tornaran a reunir al abril o maig.

Es que ja hem direu que poden aportar elements com el Zapatero o la Kirchner.

Per altre banda hi han tres elements per l optimisme mesurat i responsable:

1) una empresa que conec va negociar a la baixa (a la baixa¡¡) l`interès d`una pòlissa que tenen al BBVA.

2) l`euribor dels nassos (un dels grans Cartels permessos de la història de la humanitat) l`han fet baixar i ja esta al 4,2 desdel 5,6.

Per últim tinc un pla de xoc per la economia catalana. El chamb pla tindria un efecte d`estalvi de recursos públics i de dinamitzaciño de la demanda.

1) supressió de les diputacions i organismes autonoms. (ni us imagineu la pasta que és això, ni us ho imagineu)

2) privatització de les Caixes d`estalvi. Primer convertir-les en societats anonimes i després treure-les a cotitzar a borsa. El capital resultant seria repartit entre cada català. Inloent els menors d`edat i per suposat els inmigrants que portin mésde dos anys cotitzant a la seguretat social. (els inmigrants menors d edat també,obviament.)

3) aplicació del Chamb pla urbanistic de Barcelona. (recordeu que consisteix en aplanar Montjuic i demolir el barri de Gràcia per tornar.lo a reconstruir).
En cas de necessitat també es podria ampliar a La Verneda, CLot, Trinitats, El Carmel, Vall d Hebron i Turó de la Peira).

4) licitació del chamb projecte de construir la replica exacte del centre de Barcelona en un parc temàtic a la zona del Forum i el Besós.

Estem estudiant també la possibilitat de construir una Zona d`oci internacional amb 35 Casinos, 28 camps de Golf, 8 platjes artificials, zones d esqui per tot l any i 5 parcs temàtics. Es podrien reproduir maravelles arquitectoniques com :

- el gran canyon.
- el big ben
- el Coliseum (on s`hi podrien fer curses de fromula1, i aixi tindriem 2 grans premis)
- el kremlin (aixi vindrien els russos)
- la plaça de tiananmenn.
- Chichen Itzà.
- Bankhor.(no estic segur de com s`escriu).
- El golden Gate.


aquestes serien les primeres mesures económiques de xoc.


Les reformes institucionals seran anunciades proximament.